Utlunda Entreprenad AB

Jag är så glad över att jag bor i Norrtälje! Ni som följer mig här på bloggen vet ju att jag flyttade hit för att få leva nära naturen. Tre år i storstaden räckte för mig, nu är jag hemma igen i den miljö som jag trivs allra bäst i, i skog och natur! När jag köpte den här underbara gården, medföljde det 5 hektar skog. Det finns ett företag som sysslar med röjningsarbeten i Norrtälje som heter Utlunda Entreprenad. 

 

Jag har anlitat Utlunda Entreprenad flera gånger och kommer att anlita dem igen, för i den här skogen som växer så det knakar, behöver jag alltid en hjälpande hand av de som är experter på röjningsarbeten. Röjningsarbeten kräver rätt yrkeskunskaper och inte minst så krävs det rätt slags maskiner. Det är väldigt bra att det här företaget som har den rätta kompetensen i form av välutbildad personal och maskiner, kan hjälpa till med röjningsarbeten i Norrtälje. Jag tänkte att det vore bra att skriva ett litet inlägg om just det här företaget, för man vet ju aldrig vem av er läsare som kan tänkas vara i behov av dessa tjänster. Utlunda Entreprenad får många förfrågningar ifrån kunder som behöver hjälp med röjningarbeten i Norrtälje eller i dess omnejd, och det är ett företag som har kapacitet att hjälpa fler. Så tveka inte att höra av er till dem om det är ni som behöver hjälp med röjningsarbeten i Norrtälje. Personalen på Utlunda Entreprenad har flerårig kompetens och omfattande erfarenhet av bland annat röjningsarbeten i Norrtälje med omnejd, men även inom trädgårdsskötsel och lite andra saker, som att fälla träd. Känner du att det här företaget vore något för dig, så tveka inte att höra av dig till dem!