En kvinnlig advokat i Borås

Hej. När jag behövde en advokat i Borås var det inte bara det att jag behövde en advokat vilken som helst. Jag hade bestämt mig för att det skulle vara en kvinnlig advokat. Då blev det problem för det är mest män som är advokater. Visserligen finns det kvinnor inom yrket men de flesta tycks ju bo och jobba i Stockholm. Jag skulle ju ha en advokat i Borås, en kvinnlig advokat i Borås och dessutom skulle det ju vara en riktigt, riktigt duktig advokat i Borås! Denna ekvation kunde faktiskt vara svår att gå ihop men nu blev den inte det i och med att jag fann en advokat i Bors som heter Hanna Larsson Rampe. 

 

Jag är djupt imponerad över vad denna duktiga och erfarna och kvinnliga advokat i Borås kunnat ställa upp i i form av juridisk hjälp. Det är inget fel på manliga advokater men ibland måste det vara en kvinna. Det kan vara sådant man utsatts för som brottsoffer som gör att man hellre vill diskutera detta med en kvinna och inte med en man. Hanna Larsson Rampe är djupt bevandrad i juridikens olika inriktningar vilket gör henne till en ypperlig advokat att anlita för de flesta typer av mål. Man ska inte ha en halvbra advokat som för ens talan utan alla som behöver en advokat ska se till att skaffa sig en riktigt duktig advokat, målets utgång påverkas nästan alltid av hur advokaten lyckas ta sig an fallet. Jag kunde inte önskat mig en bättre advokat i Borås än hon Hanna Larsson Rampe. Jag ville rekommendera alla er, oavsett om ni identifierar er som hon, han eller hen, att ta kontakt med advokat Hanna Larsson Rampe om ni behöver en advokat i Borås.